15 Minit

Saya pernah terbaca satu teori yang menarik.

Dalam sehari ada 15 minit kita bodoh.

 

Hari ni saya mengalami 15 minit yang bodoh. Hahaha!

 

Tak perlulah tahu kenapa sebab tak penting sangat pun. Pasal kerja je.

 

Dah makin dewasa ni makin segan nak update pasal perkembangan diri dan kerjaya.

Nak citer lebih-lebih rasa segan. Tapi bila tak cerita pun tak best sebab tak dapat rujuk balik catatan poyo.

 

Okay bye! Minah poyo nak habiskan baca buku The Personal MBA. Buku dah nak lusuh tapi belum habis gak. Selagi tak habiskan rasa macam ada sesuatu yang tak kena. Tapi nak habiskan pulak kena amik masa sebab kandungan dia power sangat. Kena baca dan digest perlahan-lahan.

 

Sampai jumpa lagi! 🙂

 

 

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge