Sibuk Membetulkan Error 404 Dan Plugin Yang Sangat Membantu

Sebelum ini saya pernah install plugin Redirection. Plugin ini berfungsi untuk mencatat 404 error bagi blog kita dan seterusnya membolehkan kita membuat redirection kepada link yang betul.

Dah dekat 2 minggu saya install plugin ni di kedua-dua blog tapi tak tengok pun.

Semalam tergerak hati nak tengok. Aduyaiii.. banyak sangat 404 error untuk blog-blog saya ni rupanya.

 

I really hate 404 Error!

Salah satu puncanya adalah kerana saya ada tukar nama kategori dan ini menggangu permalink di blog saya ini.

Jadi, semalam saya terpaksalah saya edit satu persatu blog post yang  selalu mendapat error 404.

Bersyukur sangat sebab install plugin ni. Kalau tak memang syok sendiri je lah. Tak tahupun blog ni ada banyak error.

Kepada yang nak install plugin ni, boleh klik di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *