Jom Install Plugin Top Commentators Widget

Bila jalan-jalan ke blog popular saya perasan diorang ada ruangan Top Commentators di sidebar blog mereka.

Kiranya ia bertujuan untuk ‘reward’ pelawat yang banyak memberi komen dengan memberikan promosi percuma kepada blog mereka. Bagus kan macam ni? Pelawat blog akan menjadi lebih rajin untuk bagi komen.

Selepas saya cuba install beberapa plugin, saya dapati yang terbaik adalah Top Commentators Widget.

Untuk maklumat tentang widget ni, boleh rujuk di sini.

Saya juga telah install di blog ini dah berikut adalah senarai Top Commentators untuk minggu ini.

Semua bagi 1 komen je.. 🙁

Ingatkan Kak Yati meletop yang menang. Rupa-rupanya orang lain. Lepas ni Kak Yati meletop kena selalu komen kat blog ni ya. Sebab saya pun ada plan nak bagi hadiah kepada pengomen terbanyak.

Hadiah yang mungkin akan diberikan adalah pakej memanjakan diri di spa atau sesi jalan-jalan cari makan bersama saya.

Kepada rakan-rakan blogger, lepas ni jangan lupa install plugin ni ya. Lepas tu bolehlah kita saling komen mengomen. Wohoooo!

 

2 thoughts on “Jom Install Plugin Top Commentators Widget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *