Nak Tahu Senarai Website @ Blog Popular Di Malaysia?

Alexa adalah satu website yang menyenaraikan ranking blog-blog popular di seluruh dunia dan juga berdasarkan negara.

Saya suka awak!

First time tahu pasal ni rasa excited sangat. Masa tu dalam tahun 2007 gitu kot. Masa tu baru-baru je aktif dalam arena internet.

Masa tu jugak bila tengok senarai tu kan, rasa macam Ya Allah, banyaknya website glamer yang tak dikenali. Rasa macam ketinggalan keretapi sangat.. Huwaaa!

Hari ni sekali lagi tengok senarai ni. Saje nak tengok kotlah ada website atau blog yang tengah glamer kan, bolehlah belajar sesuatu yang baru.

Kepada yang tengok jugak, boleh ke siniĀ http://www.alexa.com/topsites/countries;0/MY

Tagged on: ,

One thought on “Nak Tahu Senarai Website @ Blog Popular Di Malaysia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *