Tudung Satin Square

Hari ni nak bercerita tentang satu produk yang sedang hangat di Benang Hijau.

Hihihi..

Produknya adalah..

Shawl Satin Square @ Shawl Satin Segiempat!

 

Akhir September yang lepas, semasa beli kain chiffon untuk Shawl Nadeera (shawl berbentuk halfmoon yang lebih panjang dan labuh berbanding shawl halfmoon biasa), saya terpandang kain-kain satin yang cantik-cantik sangat.

Saya pun beli sikit sebagai percubaan.

 

Tudung macam ni kecik sikit (ukuran dalam 96cm x 96cm) dan kurang sesuai untuk wanita berbadan besar macam saya sebab tak dapat menutup dada sepenuhnya. Tapi saya nampak ramai juga wanita berbadan kecil yang suka pakai shawl macam ni.

Kat bawah adalah beberapa contoh Shawl Satin Square yang dah siap.

1378471_524702110939826_1650755747_n

1276714_524701434273227_116834995_o

1094677_524703577606346_844712573_o

Cantik kan?

Alhamdulillah tudung ni mendapat sambutan dan saya pun baru sahaja beli 10 lagi corak terbaru dan insyaAllah akan diupload dalam minggu depan.

Kalau nak tengok corak terkini yang masih available, boleh layari website Benang Hijau di sini.. http://www.benanghijau.com/tudung/Square-Shawl-Satin

Happy shopping with Benang Hijau! 🙂

One thought on “Tudung Satin Square

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *