Dapat 50 Sen Dari Google Adsense

Salah satu yang saya suka tentang Google Adsense adalah kerana kita boleh tengok jumlah pendapatan kita pada setiap hari.

Untuk Nuffnang, hanya boleh tengok seminggu sekali je.

Jadi, dari satu segi Google Adsense ni sesuai untuk orang yang tak sabar dan sangat curious seperti saya.

Walaupun baru semalam install, tapi pagi ni rasa nak tengok berapakah pendapatan yang sudah diterima.

Jeng jeng jeng..

 

Yeay.. hari ni dah dapat RM0.52 ($0.17 x 3.07).

Walaupun cuma 50 sen, tapi rasa happy sangat. 🙂

InsyaAllah kalau saya istiqamah saya yakin saya boleh dapat RM50 atau RM500 sehari daripada blog.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *